Onze visie

Visie en pedagogisch project van de lagere school

Ik ontdek wie ik ben, waartoe ik word uitgenodigd en wie ik wil worden in een groter geheel. Ik durf en mag mezelf zijn. Ik kan me inleven in anderen, in andere standpunten en situaties. Groot en klein ontdekken hun talenten en bewonderen talenten van anderen.

“Ik krijg alle kansen om te groeien op mijn tempo”

Ontdekken wie je kan worden is waardevol voor jezelf, anderen en de wereld. Groot en klein ervaren hoe ze zichzelf kunnen aansturen bij het leren en zelfstandig functioneren. Positief denken in een groeimindset. Ontwikkelen in een groeilijn.

“Ik zet door, met vallen en opstaan.”

Ontdekken wie je bent. We zetten als school in op welbevinden en een positieve ingesteldheid waarbij de zin in leren en leven belangrijk is. Groot en klein ervaren hoe ze ondanks mogelijke tegenslag en ontmoediging steeds weer kunnen opstaan. Van proberen kan je leren!

“Samen kunnen we meer”

We vinden ontmoeten en verbinden belangrijk. Dit creëren we door samenleven, samenwerken en communiceren. Groot en klein zetten in op een warme geborgenheid en respectvolle relatie met zichzelf, anderen en de omgeving.

Hoe vertalen we onze visie in de praktijk?

We zetten in op samen leven, werken en leren. We werken persoonsgericht en cultuurgebonden (=ZILL) zodat kinderen zich breed kunnen ontwikkelen. Binnen een sterk zorgbeleid kijken we vooral naar wat kinderen nodig hebben en passen ons handelen daartoe aan. We zetten in op groeikracht, veerkracht en respectvolle verbondenheid voor kinderen, ouders en teamleden.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.